Friday 8 May 2015

NTC - Studs

Buna seara fete dragi!

A venit timpul pentru penultima tema din colaborarea "Nail Team Challenge" . Ca dupa dupa fiecare colaborare, imi pare rau ca s-a incheiat...dar nu ma agit prea mult pentru ca urmeaza o alta.
Nu va spun foarte multe...ci doar ca este o colaborare foarte interesanta, cu multe teme/tehnici noi (pentru mine). Va fi o adevarata provocare.

Tema de astazi : Studs este propusa de draguta Alina. Sincera sa fiu...ma bucur mult ca a propus aceasta tema. De ce? Nu am mai folosit strasuri de foarte mult timp...si chiar a fost o oportunitate buna.

Trebuie sa va spun si ca mi-am trimis multe dintre accesoriile pentru unghii acasa (daca nu stiati, momentan stau la camin) si cand sa fac manichiura....strasuri? Ce strasuri? :))  Ca de fiecare data...m-a salvat prietena mea Oana - care mi-a adus o punguta cu cateva (mai multe) strasuri. Nu stiu ce m-as face daca n-ar fi ea pe pozitii de fiecare data sa ma scoata la mal. Multumesc din nou :*

Despre manichiura...ce sa va zic? In mintea mea...era cu totul altceva dar...(cum rar, foarte rar ) mi se intampla, la final m-am indragostit de ea. Ba chiar, am tinut-o o saptamana pe unghii....si greu m-am indurat sa o sterg.

Eu nu sunt adepta unghiilor sclipicioase la extrem sau pline de studs...dar astea mi-au placut la nebunie. A fost prima data cand m-au intrebat foarte multe persoane (cunoscute si necunoscute) unde mi-am pus unghiile si cat m-a costat. Cei care ma cunosc au inteles repede cum sta treaba...si m-au felicitat, o tanti in schimb, mi-a spus ca o mint si ca nu vreau sa ii spun si ei ca sa nu aiba unghii ca ale mele.

Sper sa va placa si voua manichiura la fel de mult cum imi place mie.

Lumina artificiala.

Lumina naturala
Golden Rose WOW nr.204

Lumina naturala.

Lumina artificiala- mie imi place mai mult cum au iesit pozele la lumina artificiala.


BarryM- Mint green, Rimmel London- Sand and Deliver, Golden Rose WOW nr. 204 , Farmec 3DTop coat. 
Nu uitati de fete si de manichiurile lor pline cu strasuri
3. Andreea M - www.dittanail.blogspot.ro 

13 comments:

  1. Awwww frumoase rau,un model tare dragut...ai combinat glitter si studs excelent,pup

    ReplyDelete
  2. Doamne ce superb arata manichiura! Combinatia de culori e foarte tare!Iar top coatul farmec e fantastic, chiar ofera senzatia de unghii cu gel!♥♥♥

    ReplyDelete
  3. Foarte frumoasa mani!Ce WOW sunt ojutele :D :*

    ReplyDelete
  4. Foarte frumoase,din punct de vedere cromatic,culorile folosite se imbina perfect!!Iar glitterul acela arata minunat!Pup

    ReplyDelete
  5. Omg, sunt minunate!!♥

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Frumoasa manichiura !

    ReplyDelete
  7. Ce model frumos și... glam! Îmi place mani, dar îmi plac și unghiile tale cu forma asta mai mult decât atunci când ni le-ai arătat prima oară. Probabil pentru că ți-au mai crescut și se vede mai frumos!
    Pupici

    ReplyDelete
  8. O manichiura "wow"! Imi place la nebunie gradientul <3

    ReplyDelete
  9. Imi place mult manichiura ta efectul e wow exact ca si oja Golden Rose, te pup :)

    ReplyDelete
  10. Sa folosesti mai des sclipici pe unghiute, ca arata foarte bine! Combinatia de oje este de vis. De ce nu ai dat la tanti adresa ta de blog ca sa vada manichiurile tale...cred ca ar fi stat vreo cateva minute cu gura cascata :)

    ReplyDelete
  11. Nu stiu de ce dar manichiura ta ma duce cu gandul la o vacanta in Santorini..ahhhhh..minunat!!!

    ReplyDelete
  12. super combinația de culori! Și forma unghiilor tale mă omoară! Pe bune că mă duc să-mi pun unghii....că nu mai vreau să se rupă și să stau săptămâni întregi să le cresc :))

    ReplyDelete