Friday 15 May 2015

Gloves in a Bottle review.

Buna ziua fete dragi! 

Cred ca ati vazut deja mai  multe review-uri online la mult mediatizata "Gloves in a Bottle" - cititi un review si la prietena mea OANA- Aici . 

Trebuie sa fiu sincera cu voi si sa va spun ca nu am auzit de aceasta lotiune pana nu am fost contactata de ei sa o incerc. Am spus DA fara sa ma gandesc- de ce? Daca ati mai citit un alta pe blog-ul meu, m-ati auzit de multe ori plangandu-ma ca nu reusesc sa imi hidratez mainile. 

Am folosit lotiunea aproape 2 saptamani pana sa va spun parerea mea despre ea. Vreau sa va scriu intai cum descriu ei lotiunea: 

,,Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie care se absoarbe rapid in piele si care patrunde in straturile de suprafata ale pielii creand un strat de protectie si mentinand hidratarea naturala din acestea. Acest lucru il face sa fie cel mai bun produs de ingrijire al pielii uscate.
*Nu se ia la spalat, dar se desprinde in mod natural odata cu exfolierea celulelor pielii. Reaplicati lotiunea o data la patru ore, pentru o protectie continua. 
*Nu este grasa sau lipicioasa, nu contine parfum, este hipoalergenica, complet sigura si non- toxica."

Nu am folosit lotiunea cum indica  ei - o data la 4 ore, dar am folosit-o de 2-3 ori pe zi. 
Eu mereu sunt sincera cu voi...asa ca voi fi si de aceasta data. 

Mi-a placut foarte mult crema : trebuie o cantitate foarte mica pentru a acoperi total mainile si , cel mai important aspect, intra aprope INSTANTANEU in piele. (pentru mine este foarte important sa se absoarba repede - nu am niciodata rabdare sa intre crema in maini si nu imi place deloc sentimentul de maini lipicioase) 

Lotiunea chiar ofera un strat protector mainilor si nu iese din maini atunci cand le speli. (este chiar o senzatie interesanta) 
Gloves in a bottle este perfecta pentru persoane care au o sensibilitate la mirosuri- este inodora. 
Un alt lucru care imi place foarte mult la aceasta sticluta este modul de dozaj - capacelul nu are cum sa se deschida fara sa il apesi puternic. Este bun pentru tinut in geanta SI, mai important, nu este periculoasa in preajma copiilor. 
Eu am primit lotiunea in varianta de 60ml, care inca nu este de vanzare, voi o puteti achizitiona AICI, intr-un flacon de 240ml. 
Lotiunea Gloves in a Bottle are indicatii si pentru anumite afectiuni dermatologice. Din pacate, eu am psorizis dar pe scalp....si nu am avut cum sa o incerc din acest punct de vedere. 
Eu va recomand cu caldura aceasta lotiune, chiar merita! 


2 comments:

  1. Interesant
    Sper sa il testez si eu

    ReplyDelete
  2. Ma bucur ca si tie ti-a placut,pupicei <3

    ReplyDelete