Wednesday 27 May 2015

Close to my heart #5

Buna dimineata fetelor!

Banuiesc ca v-ati dat seama din titlu ce postare am pentru voi astazi. M-am bucurat foarte mult cand am vazut ca v-au placut postarile acestea, asa ca, am decis sa continui sa le fac.

Fiecare postare de acest gen pe care am scris-o, a fost scrisa cu foarte mare drag, la fel se va intampla si cu cea de azi. Singura diferenta intre aceasta postare si celalalte...este ca e mai speciala din 2 puncte de vedere : este scrisa pentru iubitul meu si o postez exact de ziua mea.

Am vazut de curand, pe Facebook, o imagine in care scria: "sa explici cuiva de ce il iubesti, este ca si cum ai explica cuiva ce gust are apa" , lucru care m-a pus pe ganduri. Oare eu stiu de ce iubesc pe cineva?
Cele care imi cititi blog-ul mai des...stiti ca nu obisnuiesc sa scriu lucruri atat de intime pe blog - poate ati observat ca nu v-am scris mare lucru despre despartirea mea de acum un an. Cu toate astea, persoana care face acum parte din viata mea, m-a facut sa imi doresc sa scriu macar putin.


Prima data o sa va vorbesc despre manichiura, mai apoi despre el.
Am avut foarte mult idei pentru manichiura asta , in principal o "colectie" de lucruri care ii plac. Fiind foarte multe...ar fi fost imposibil sa le combin in asa fel incat sa iasa ceva  frumos, armonios, iar sa aleg doar una...nu am vrut.
In schimb...am ales ceva mai "copilaros", dar care, pentru mine, are o semnificatie purternica : jocul Portal. De ce am ales un joc?
Ei bine...este un joc care ii place mult dar este si primul joc pe care l-am jucat impreuna.

Desi, teoretic, ar trebui sa fie usor sa spui de ce iubesti un om ...atunci cand il iubesti cu totul, nu poti sa alegi cateva motive.
Nu am avut niciodata, pentru nimeni, sentimentul pe care il am pentru el- un sentiment care pe zi ce trece este tot mai puternic.
Un sentiment care a aparut foarte repede si care pare sa nu se opreasca din "dospit" .

Pentru mine este oarecum simplu : il iubesc pentru ca il iubesc.
Este persoana care imi este alaturi, persoana care ma incurajeaza, persoana care ma rasfata , persoana care imi sprijina pasiunea si cel mai important, persoana care imi umple viata cu zambete.
Cred ca in momentul in care poti sa vorbesti la telefon cu o persoana 4 ore in continuu si pur si simplu nu iti dai seama cand a trecut timpul...atunci iti dai seama ca ti-ai gasit sufletul pereche.

Eu chiar cred ca exista suflete pereche si chiar cred ca l-am gasit pe al meu.

E foarte complicat sa gasesti cuvintele potrivite pentru a scrie o postare de acest gen. Ma tot intreb daca nu cumva am fost superficiala sau daca ar reusit intr-adevar sa va transmit ceea ce simt eu.

Imi doresc ca voi, cele care aveti rabdare sa citit ce scriu eu aici, sa gasiti o persoana la fel de minunata ca iubitul meu.
Imi doresc sa zambiti la fel de mult cum fac eu in fiecare zi.



Am mai adaugat la sfarsit cateva close-ups ale manichiurii. Sper din suflet sa va placa manichiura (o sa vedeti mai jos si inspiratia) si sper ca nu v-am plictisit.
E o postare pe care am scris-o cu mare drag si avandu-l pe iubitul meu in gand.


2 comments:

  1. La multi ani inca o data!
    Manichiura e foarte frumi si va urez amândurora tot binele din lume, impreuna!

    ReplyDelete
  2. Draga mea ai facut o postare minunata,asa cum le-ai facut pe toate de genul asta,pupici si numai bine va doresc
    <3

    ReplyDelete