Friday 6 November 2015

Ziaja Natural Olive hand&nail cream - Review




Buna dimi !


Astazi va invit sa cititi o postare despre un produs, ba chiar un intreg brand, nou pentru mine. Mai tineti minte ca am fost la Cosmetics Beauty Hair Fair 2015?
Ei bine...acolo, datorita Elenei - By sunshine (pe care chiar in aceeasi zi am cunoscut-o) , am facut cunostinta cu brandul ZIAJA.- despre care, trebuie sa recunosc, nu stiam absolut nimic. Am primit de la ei o crema de maini foarte interesanta si cateva mostre. 
O sa va scriu parerea mea despre aceasta crema.

Despre Ziaja : 

Ziaja este o companie de familie fondata de medici farmacisti. Ziaja cuprinde o gama larga de produse cosmetice pentru ingrijire adresate intregii familii.
Produsele Ziaja au formule inovatoare, bazate pe expertiza farmaceutica, dar si pe experienta specialistilor in sanatate si frumusete. Produsele sunt dezvoltate cu grija, sunt testate dermatologic si alergenic.
Produsele Ziaja sunt bazate pe cele mai bune ingrediente din natura cum ar fi uleiul extravirgin de Masline, Laptele de Capra, Untul de Cacao, Algele marine, Untul de Portocale, Untul de Shea, Uleiul de Argan, vitamine.

Mai multe detalii AICI.


Crema vine intr-un ambalaj de culoare verde (am precizat pentru ca mi-a placut enorm culoarea)de 80ml - dozajul din punctul meu de vedere se face foarte usor, iar crema este densa, impiedicand astfel folosirea unei cantitati prea mare de produs.
Imi place foarte mult mirosul acestei creme - fin si natural! (lucru care pentru nasucul meu sensibil este perfect) 
Hidratarea este intensa si persista - aplicand crema zilnic. Evident , ca la oricare alta crema, mainile mele au incetat sa mai reactioneze la efectele cremei dupa o saptamana si jumatate de folosinta. (deja m-am obisnuit cu aceasta situatie si nu imi mai bat capul - alternez cremele si totul este perfect) 
Aceasta este cantitatea necesara pentru folosirea cremei pe ambele maini. (da, mainile mele sunt crapate - a venit frigul, asta se intampla)
Nuva faceti griji...crema nu a ramas neconsumata. Am primit doua tuburi...mai am doar jumatate din cel de al doilea. (am pe cineva in casa care s-a indragostit de ea)
Singurul lucru care nu mi-a placut la aceasta crema este faptul ca, desi intra foare rapid in piele si nu este DELOC lipicioasa, chiar si la 30min dupa folosire, daca te speli pe maini ...iesi putin din piele.


Eu nu ma pricep absolut deloc la ingrediente, dar daca printre voi este un cunoscator...va invit sa le cititi in poza alaturata.

Cei de la ZIAJA (pronuntat JAIA) au o gama foarte larga de produse, pentru toate dorintele si nevoile - gasiti mai multe AICI.


Stiu ca nu am facut un review clasic la un produs cosmetic, ci dimpotriva a fost foarte dezordonat , dar cu toate astea sper ca v-a pus macar pe ganduri sa incercati produsele lor.


Sincera sa fiu...eu imi doresc sa incerc multe altele. Ma tenteaza foarte mult  Gelul de dus-Orange Butter Creamy Shower Soap- cititi despre el pe blogul Oanei.


Produsele se gasesc in farmacii, dar si in magazinele cu profil naturist din Bucuresti si din tara.



3 comments:

  1. Eu am samponul si balsamul de par cu ulei de masline de la ei si le iubesc. <3
    Deja sunt sigura ca e nemaipomenita si crema de maine.
    Si eu sunt curioasa tot de Gelul de dus-Orange Butter Creamy Shower Soap pe care il are Oana.
    Puuup :*

    ReplyDelete
  2. Abia astept sa incerc si eu gaa aceasta de produse, am citit doar lucruri bune despre ea.
    Iti urez un weekend relaxant!

    ReplyDelete
  3. O adaug la to buy list! kisses

    ReplyDelete