Tuesday 6 October 2015

Thursday Plantation - Tea Tree Oil review

Hello hello !


Remember me dragelor ?

Da da, stiu, am lipsit ....ENORM de mult de pe blog, dar majoritatea stiti si motivul - stiu ca nu este o scuza dar pur si simplu nu am reusit sa ma impart intre serviciu, treburile casei si blog.

De astazi m-am intors. Sper sa reusesc sa postez macar o data pe saptamana...si sa revin la manichiurile mele de care imi este enorm de dor.

Astazi, ma intorc cu o postare care isi merita titlul de "comeback blog post" - o postare despre Uleiul 100% pur din arbore de ceai de la Thursday Plantasion . Fetele care au blog stiu foarte bine cand trebuia sa scriu acest post .. asa ca, m-am gandit sa revin cu un review interesant.

Eu am primit spre testare de la ei si minunata crema/solutie pentru maini Gloves in a Bottle - postare AICI , de care am fost extrem de incantata.


Sticluta pe care am primit-o eu contine 10mL de ulei 100% pur din arbore de ceai. Este impachetata intr-o cutiuta foarte frumos colorata, care, parca te cheama sa o incerci, folosesti.

Un lucru care mi-a placut mult la ambalajul uleiului este micuta istorie de pe spate. (vezi poza alaturata)

Sa va vorbesc despre produs :

*dozajul se face prin dispozitivul special (ca al oricarei alte sticlute de ulei/tinctura de pe piata), astfel incat produsul nu se iroseste.

* este foarte uleios dar intra rapid in piele (asta este unu din lucrurile care mi-a placut enorm)

* mirosul !! - WOW - mirosul este ceva greu de descris : sanatos, fresh si foarte puternic. Mi-a placut mirosul dar pentru nasul meu sensibil a fost mult prea puternic, mai ales ca acesta persista destul de mult.


Ce spun ei  ?

CARACTERISTICI SI BENEFICII
- Conține ulei 100% pur din arbore de ceai ( Tea Tree Oil), un antiseptic natural puternic
- Proprietăți uleiul din arbore de ceai ( Tea Tree Oil): antiseptic, anti-microbian, antiviral, bactericid, balsamic, cicatrizant, expectorant, fungicid, insecticid, stimulent, sudorific natural
- Este folosit in tratarea rănilor precum: tăieturi, arsuri, zgârieturi, coșuri, mușcături si înțepături de insecte, pentru ciuperca piciorului, candidoze vaginale, infecții fungice sau afecțiuni ale tractului respirator (daca se folosește un vaporizator).
- Acțiuni benefice in  infecții virale, bacteriene sau fungice.
- Il regăsim in componenta numeroaselor produse dermatocosmetice precum: șampoane anti-mătreața (Tea Tree Shampoo For Dandruff), creme recomandate in tratamentul acneei (Gama de anti-acnee de la Thursday Plantation), săpunuri (Tea Tree Organic Soap) si paste de dinți (Tea Tree Toothpaste) etc
- Conținut scăzut de para-cymene pentru a reduce posibilele iritații ale pielii
- Are un miros plăcut, aromatic si fresh
- Conține 36% terpinen-4-ol, ingredientul activ principal

SE RECOMANDA PENTRU:
- acnee rozacee si acnee juvenilă;
- ten gras, încărcat, cu tendințe acneice;
- leziuni ale pielii;
- mătreață, scalp cu probleme;
- abces cutanat, infecții localizate;
- erupții cutanate, mai ales în zona scutecelor;
- piele supra infectată si plăgi;
- dezinfectarea lenjeriei si a suprafețelor din casa;
- aftele bucale, gingivite.

Ce spun eu ? 
Dupa cate vedeti, exista foarte multe utilizari pentru uleiul din arbore de ceai ...eu am ales sa il folosesc pentru a incerca sa scap de cateva pete rosii de pe fata . 
Ei bine...am folosit produsul timp de 10zile consecutiv. 

V-am spus de nenumarate ori ca nu o sa descriu un produs ca fiind 'bun" daca el nu este. 

Aici nu se pune problema ca produsul sa nu fie bun - eu m-am convins ca au produse bune cand am incercat Gloves in a bottle. 

Dupa o 'cura" de zece zile in care am aplicat zilnic (de obicei seara) pe ten uleiul din arbore de ceai, pot sa spun sincer ca petele rosii de pe piele s-au retras. 
Aveam pete rosii pe fata de care nu stiam cum sa scap...si din cauza carora am inceput sa ma machiez. - pentru cei care nu stiu ...eu nu folosesc fond de ten deloc- 

Trebuie sa recunosc sa am fost pesimista la inceput, pentru ca am mai incercat unele solutii farmaceutice pentru acele pete, dar fara niciun rezultat. 

Pentru aplicarea produsului am folosit o discheta demachianta pe care am pus maxim 5 picaturi de ulei. (imi ajungea pentru toata fata fara probleme) 

Singura problema pe care am avut-o cu acest ulei ...iar daca doriti sa il folositi, va sfatuiesc sa aveti mare grija. 
In momentul in care foloseam produsul in apropierea ochilor (sub ochi) acestia incepeau sa ma usture ingrozitor- comparativ cu usturimea de acetona sau clor. Trebuie sa mentionez ca am ochii foarte sensibili, deci, in niciu caz nu dau vina pe ulei. Cu toate astea, acesta este un aspect care trebuie mentionat. 

Per total, eu ma declar multumita de acest produs, ba mai mult, continui sa il folosesc. O sa il incerc si pentru alte afectiuni si o sa mai fac update-uri la aceasta postare. 

Pe aceasta cale doresc sa imi cer mii de scuze celor de la Thursday Plantation pentru ca a durat atat de mult pana am facut postarea. 

Produsul il gasiti AICI  iar daca doriti mai multe detalii puteti sa vizitati si pagina de Facebook- Thursday Plantation Romania.

4 comments:

  1. Bine ai revenit! I missed you :)) Am citit mult despre acest produs si chiar ma tenteaza din cauza ca este foarte util pentru o multitudine de lucruri si mie imi place mult parfumurile fresh asa ca mi se potriveste :)

    ReplyDelete
  2. Suna foarte interesant uleiul.
    Am si eu cateva pete rosii pe frunte de care nu mai scap, tare ma tenteaza sa il iau la incercat.

    ReplyDelete
  3. Bine ai revenit,vreau sa vad multe postari frumoase :)))).Si mie mi-a placut Uleiul,pppppuuuuuupppp

    ReplyDelete
  4. Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

    Thanks!

    Angela
    angelabrooks741 gmail.com

    ReplyDelete