Saturday 28 March 2015

Despre balsamul Eveline 8in1





Buna dimineata dragele mele!

Astazi vreau sa va vorbesc(sa va scriu defapt) despre un produs minune - balsamul de unghii 8in1 de la Eveline.

Fiind constand cu ochii pe fetele pasionate de nailart (mai ales pe fetele din ThePolish Addict grup- fete care sunt minunate de altfel) am observat ca multe vorbeau despre acest produs.

M-am tot uitat dupa el prin magazine, nu l-am gasit, cand l-am gasit nu aveam bani...si pana la urma, draga mea prietena Oana mi l-a facut cadou.(stie sa ma rasfete si o face foarte bine) Am primit mai multe lucrusoare de la ea atunci, dar cel mai invantata am fost de acest produs.

Am inceput sa il folosesc la o saptamana dupa ce l-am primit. "Norocul" meu a fost ca tocmai imi rupsesem o unghie si am fost nevoita sa le tai pe toate, deci am inceput sa folosesc balsamul la momentul potrivit.

Inainte sa va spun parerea mea(pe care cred ca o intuiti deja) despre produs, o sa va scriu cateva cuvinte despre EvelineCosmetics. 


"Brandul Eveline Cosmetics ofera tuturor produse cosmetice de inalta calitate. Brandul Eveline Cosmetics a fost fondat in 1983 si in prezent reprezinta unul dintre cei mai mari producatori de produse cosmetice din Polonia. In aproximativ 3 decenii acest brand s-a extins in peste 70 de tari din intreaga lume.Eveline Cosmetics ofera o gama variata de produse cosmetice decorative si produse de ingrijire pentru corp si fata.Noile tendinte in materie de produse cosmetice reprezinta filosofia acestei marci. Prin urmare, Eveline Cosmetics satisface nevoile si cerintele clientilor oferind o gama variata de produse.Produsele Eveline Cosmetics reprezinta inovatie,  calitate si profesionalism."

Trebuie sa va spun ca eu cunosc acest brand de foarte foarte multi ani pentru ca mama mea folosea de la ei top coat-ul cu UV. 


Descrierea produsuluiObtine unghii puternice ca de diamant cu balsamul pentru unghii 8 in 1 de la Eveline Cosmetics Nail Therapy. Daca suferi de unghii fragile si deteriorate, acest lac este cel mai bun ajutor in obtinerea unor unghii naturale, sanatoase si puternice. Culoarea ca de lapte face ca unghiile sa arate mai frumos. In plus, deja de la prima aplicare unghiile arata mai sanatoase. Compozitia este bogata in complex activ pentru unghii puternice.

Efecte: 
  • regenereaza in mod eficient si reface unghia
  •                                                        imbunatateste flexibilitatea si rezistenta
  •                                                        protejeaza impotriva descuamarii
  •                                                        adauga luciu si netezeste
  •                                                         hidrateaza

Trebuie sa recunosc ca am fost sceptica, ba chiar credeam ca fetele exagereaza cand il lauda atat de mult dar "I've never been this wrong in my life" . 
Cand am spus mai sus ca va vorbeste despre o minune, nu am mintit. Cred ca unghiile mele nu au fost niciodata atat de sanatoase, de puternice, neingalbenite etc. 
L-am folosit exact o luna pana sa va scriu despre el si pot sa va spun de pe acum ca isi merita banii. (12lei pe site-ul lor) 

Balsamul este acel gen de lac laptos, care dupa ce il aplici pe unghie nu isi pierde culoare complet. (folosit in 2 straturi cred ca ar fi perfect pentru o manichiura frantuzeasca clasica - dar nu acesta este scopul lui) 
Eu l-am folosit la fiecare manichiura ca baza si este perfect! Ce ma incanta cel mai mult? Se usuca aproape instantaneu (ca si celalalte oje ale lor de altfel). Pentru mine acest aspect este foarte important pentru ca nu imi place deloc sa astept sa se usuce oja. 
Un alt plus pe care il are acest balsam este mirosul - nu miroase urat. Am folosit mai multe tratamente de acest fel care aveau niste mirosuri insuportabile, mirosuri pe care parca le simteai cum iti ard caile nazale. 

Pot sa zic cu toata sinceritatea ca este un produs exceptional si ca il voi folosi constant de acum inainte. Unghiile mele nu au mai aratat de mult atat de bine, parca striga "suntem sanatoase", lucru care ma bucura enorm.


Imi pare foarte rau ca nu am facut o poza-"nude" unghiutelor mele inainte sa incep tratamenul ca sa vedeti cu adevarat diferenta, in schimb o sa va arat o poza cu o manichiura facuta exact in ziua in care am inceput sa folosesc balsamul si una de astazi. 
Unghiile mele au crescut extraordinar de mult intr-un timp foarte scurt(le-am mai si pilit intre timp pentru ca ar fi fost mult mai lungi de atat) 
Sper din suflet sa va fie de folos aceasta postare! 


21 comments:

  1. Heyyyy ma bucur draga mea ca iti merge bine cu tratamentul si ca iti place.Unghiutele tale arata foaarte bine si cele nude.....si manichiurile :)))),puuuup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Îți mulțumesc eu ție draga mea, pentru ca mi l.ai făcut cadou.
      Te pupic.

      Delete
    2. Buna. Folosesc si eu acest tratament de ieri . Astăzi sunt la al doilea strat si observ ca ma frig unghiile tare ( timp de 30 de minute , cam așa ) . Acum observ o ameliorare . Sunt normale aceste reacții ? Mulțumesc frumos

      Delete
    3. Buna Elena!!
      Eu nu m-am lovit de acest tip de reactie, in achimb, stiu de la mama mea ca se intampla sa i se incalzeasca unghiile, dar nu pentru mult timp.
      Exista sansa ca acest produs sa nu gie compatibil cu unghiile tale.
      Incearca sa il mai folosesti cateva zile si daca se intampla la fel, te sfatuiesc sa renunti la el.

      Delete
  2. Sună foarte tentant, sper să-l găsesc și eu prin magazine! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este foarte bun, merită.
      Cauta.l în magazinasele de la "colt de bloc".

      Delete
  3. Eram sigura ca iti va place. L-am folosit si eu cu drag si spor, dar acum nu-l mai am si nu il gasesc decat online unde costa 7lire. Mi se pare enorm. Am si o postare pe blog cu parerea mea despre el. Te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daa draga mea Hanne,si eu la randul meu am aflat de la tine,si apoi le-am spus si fetelor despre el....e tare bun.Am facut multe fete fericite cu el,puuup

      Delete
    2. 7lire este într-adevăr foarte foarte mult!
      Poate reușești sa ți.l aduci din țară.

      Delete
  4. Din ce magazine fizice se poate cumpara ?
    Online este mai mult transportul :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. În București îl găsești în magazinasele de la Metrou.
      Iar în Brașov îl găsești în magazinele din Piață, în Orizont lângă Billa.
      Am înțeles ca sunt și în unele supermasupermarketuri.

      Delete
  5. Trebuie sa il incerc si eu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu îl recomand cu căldură. Merită toți banii

      Delete
  6. Ei,ma bucur foarte mult ca iti place si ca esti multumita de el!Si pe mine m-a convins!Am sustinut si sustin in continuare ca il voi folosi atat timp cat va exista pe piata!Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa o sa fac și eu. Sper sa nu îl scoată prea curând.
      Eu de când l.am primit doar asta folosesc.

      Delete
  7. Este un produs de exceptie. Am primit-o de la Secret Santa si de cand o folosesc unghiile mele sunt mai sanatoase ca nici o data!

    ReplyDelete
  8. Din ce magazine fizice se poate cumpara ? Multumesc

    ReplyDelete
    Replies
    1. În București îl găsești în magazinasele de la Metrou.
      Iar în Brașov îl găsești în magazinele din Piață, în Orizont lângă Billa.
      Am înțeles ca sunt și în unele supermasupermarketuri.

      Delete
  9. Este un tratament complex, care merita cumpărat.
    Îmi place foarte mult.

    ReplyDelete
  10. Buna . De ieri folosesc si eu acest tratament. Astăzi sunt la cel de al doilea strat si am observat ca ma frig unghiile . Este normala aceasta reacție ?

    ReplyDelete