Sunday 4 January 2015

MARSALA- Culoarea anului 2015

Buna seara...sau buna dimineata dragele mele.

V-a fost dor de mine? Nu v-am mai scris de anul trecut...(mereu m-a amuzat trecerea asta de la un an la altul, ieri era 2014 astazi e 2015)

Nu stiu exact de ce nu am scris mai repede pe blog ...pentru ca nu am facut nimic dar cu toate astea am fost foarte ocupata. (ciudat, nu-i asa? nu stiu cum sa explic)

M-am tot gandit cu ce sa incep anul pe blog- o retrospectiva a manichiurilor din anul trecut, o manichiura de Craciun pe care nu am apucat sa vi-o arat?

Ei bine, dupa cum vedeti in titlu, am decis sa postez despre culoarea anului. De ce? In primul rand pentru ca mi-a placut la nebunie numele ei atunci cand am vazut-o postata de Georgia si in al doilea rand pentru ca am tot vazut pe net si la STIRI.

Daca ar trebui sa descriu culoarea...as spune ca este un rosu maroniu...mama in schimb, a descris-o ca fiind o visina putreda. (nu sunt de acord cu ea...dar fiecare are dreptul la o opinie). Voi cum ati descrie culoarea?

Sa fiti pe faza pe blog-ul Oanei- Unghiute colorate  pentru ca va pregateste si ea o postare tot cu aceasta culoare frumoasa!


Voi cum ati descrie aceasta culoare?

De aceasta data, am decis sa "merg pe mana" Farmec si sa aleg o culoare produsa de ei. (la draga mea prietena Oana o sa vedeti un alt brand)

Inainte sa va spun despre culoare vreau sa va spun despre oja faptul ca m-a surprins placut. Aplicarea ei dar si timpul de uscare sunt perfecte.

Dupa cum stiti eu folosesc foarte multe produse de la ei,(le gasitit AICI) printre care si baza fortifianta, peeling-ul cuticular si top coatul 3D. (ca tot veni vorba despre cei de la Farmec, vreau sa va anunt ca o sa fac in curand o postare despre un sampon)
Datorita acestei impresii placute pe care mi-a facut-o aceasta oja sunt sigura ca o sa isi faca loc in colectia mea multe alte oje de la ei.

Am ales Farmec- nr. 366

Ei bine...stiti cum patesc cu mov-ul, ca nu reusesc nicodata sa il fotografiez in toata splendoarea lui?Asa am patit si astazi cu Marsala. Indiferent de setarile aparatului...culoarea nu a iesit 100% ca cea de pe unghii.





Cred ca multe dintre voi stiti ca eu sunt o inraita a culorii negre. Pur si simplu o ador...atat pe unghii cat si in par dar mai ales la haine. Mereu am considerat ca o tinuta neagra este potrivita indiferent de context.
Tinand cont de cele spuse mai sus...socanta sau nu, cred ca Marsala este o culoare superba. Este o culoare pe placul meu- nu sare in ochi, nu esti tipatoare.
As purta aceasta culoare cu mare drag.
Voi ce parere aveti? Este pe placul vostru?

Nu in ultimul rand, vreau sa va urez un La Multi Ani foarte sincer si...va doresc un an cat mai bun. (pentru dragele mele care au blog - un an plin de postari inspirate)

Va pup!

11 comments:

  1. Foarte frumoase unghiutze,imi place mult culoarea.Super,maine vedeti si Marsala mea :))))) :-P

    ReplyDelete
  2. Ce unghiute mumoase avem noi aici!
    Culoarea asta este superba.Bine ai revenit,sper sa poti posta mai des.Pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc din suflet draga mea.
      O sa imi fie din ce in ce mai greu...dar promit sa fac tot posibilul sa postez! :*

      Delete
  3. E o culoare superbă! Foarte bune sunt ojele de la Farmec!! Te pup!


    http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da...sper sa fie toate culorile la fel de bun ca asta! :)pupici

      Delete
  4. Frumoasa nuanta !

    ReplyDelete
  5. superba nuanta asta a ojei, love it! pupi

    ReplyDelete
  6. bloody red , bloody good nails ! wonderful color and pictures !

    ReplyDelete
  7. In poze pare mai deschisa, mai spre rosu si asa imi place mai mult :)) Culoarea anului nu ma impresioneaza cu nimic. Daca era mai inchisa, poate ca da...am un visiniu din asta sau marsala ( nici nu auzisem de culoarea asta pana acum :))) ) mai inchis si ala e super <3

    ReplyDelete
  8. Faina culoare , faina manichiura !

    ReplyDelete