Tuesday 23 September 2014

Cadou NIVEA

Buna ziua dragele mele!!

Intr-un tarziu am revenit acasa si mai ales pe blog.

Trebuie sa ii multumesc enorm Oanei- Unghiute colorate happy nails  pentru ca a postat pe facebook postarile mele pentru "The 31 day challenge" .(este o draguta pe care o iubesc enorm) 

Din pacate, inainte sa plec la tara, nu am reusit sa fac postarile pana alaltaieri cand m-am intors... Am ramas in urma, si nu imi place deloc. Sper ca voi sa ma iertati. (m-am apucat deja de treaba- o sa postez azi din nou)

Cu toate ca m-am simtit extraordinar de bine la tara (m-am bucurat de aerul curat, am muncit...m-am linistit) mi-a fost dor sa scriu pe blog si mai ales sa fac manichiuri. ( cu toate ca in timp ce culegeam strugurii mi-am rupt 3 unghii, am reusit sa le "vulcanizez" si sunt gata pentru noi manichiuri)

In timp ce eram la tara, draga mea Oana m-a anuntat ca sunt una dintre castigatoarele concursului organizat de Adina - From Meg with Love in colaborare cu Nivea.

M-am bucurat mult ca am putut sa aleg 3 produse de la ei pe care sa le incerc.

Astazi a ajuns si la mine coletul. (o sa va arat mai jos ce am primit + Colectia mea de produse Nivea)


In ceea ce priveste produsele pe care le-am ales, a fost o decizie simpla.

Aveam nevoie de o crema hidratanta de zi, CC cream-ul de la Elmiplant mi s-a terminat de curand (asa ca am decis sa incerc BB-ul de la Nivea) iar un gel de curatare in plus nu strica niciodata.

Abia astept sa incerc produsele primite. (pot sa va spun despre crema hidratanta ca miroase minunat!)

Pana astazi, nu m-am intrebat  niciodata cate produse de la Nivea am...dar cand am primit pachetelul...am ajuns la concluzia ca s-au adunat destul de multe.

Dupa cum stiti eu nu obisnuiesc sa fac astfel de postari pentru ca nu ma pricep la cosmetice dar doar sa vi le arat este simplu.


Produsele de mai sus : Crema intens hidratanta si Anti-perspirantul le folosesc de foarte mult timp.

In ceea ce priveste deodorantul pot sa spun ca este preferatul meu! De curand am incercat ceva bio cu aloe vera care din pacate nu isi face treaba la fel de bine ca cel de la Nivea.

Apa micelara am incercat-o de curand si pot sa spun ca sunt destul de multumita de ea. (daca nu as fi incercat-o pe cea de la Garnier ar fi fost no.1 dar  cea de la Garnier este mai potrivita pentru mine)


Despre aceste 3 produse nu am foarte multe de spus.

Gelul de dus Creme Soft este preferatul meu : este extrem de cremos. (ce nu prea imi place, este mirosul)

In schimb...nu pot sa spun acelasi lucru despre spuma de baie: II ADOR MIROSUL. (cred ca este al 4-lea flacon pe care il am).

Samponul si balsamul sunt achizitii noi pe care le-am cumparat la sfatul coafezei mele. (inca nu pot sa imi dau parerea despre ele)

Si ultimele dar nu cele din urma, produsele lui tati.
Va dati seama ca nu pot sa va spun nimic despre ele... L-am sunat pe tati si l-am intrebat ce parere are : " sunt OK" .



Cam atat despre produsele mele (si ale lui tati) Nivea. Nu vreau sa scriu mai multe pentru ca nu ma pricep...prefer sa raman la postarile mele cu unghiute.
Voi ce/cate produse de la Nivea aveti?

Ne revedem putin mai tarziu cu o noua postare cu si despre unghiute!

5 comments:

  1. Bine ai revenit! :*
    Ohoo, dar ai ceva produse de la Nivea! Să le folosești pe toate cu plăcere!

    ReplyDelete
  2. Sa le folosesti cu placere,dar ai ceva produse Nivea :))))) pupicei :)

    ReplyDelete