Wednesday 6 August 2014

O mica poveste si NOTD

Buna seara dragele mele.

Ma bucur nespus de mult ca pot sa va scriu astazi, miercuri, si nu va intreb daca sunteti pregatite de weekend. Asta inseamna ca am gasit timpul necesar sa scriu o postarica pe blog( pe care din pacate l-am cam neglijat).

Desi zilele mele nu sunt atat de bune pe cat mi-as dori eu sa fie (aceleasi treburi ca mi-au stricat saptamanile trecute...inca sunt prezente) parca incepe sa iasa soarele si pe strada mea.

Ziua de astazi a dat startul unei viitoare saptamani incarcate, ceea ce ma multumeste foarte mult.(ciudat, nu-i asa?) 

Nu v-am pomenit pana acum nimic despre planurile mele viitoare pentru ca am vrut sa fiu sigura ca totul este aranjat. (nu sa "ma laud" si mai apoi sa zic "oops, defapt nu mai sta treaba asa")

Duminica aceasta, parintii mei au fericita ocazie sa boteze un baietel minunat. ( a intrat in familia noastra in urma cu putin timp, printr-o circumstanta mai speciala, dar o sa va povestesc mai multe despre asta cand o sa va arat si cateva fotografii de la botez).

Stiu ca pana acum, saptamana mea nu pare deloc incarcata...(pana la urma un botez nu necesita foarte multe..pregatiri). Ei bine...duminica este si ziua in care plec cu prietenii mei intr-o mini-vacanta la mare.

Adunand stresul cu botezul ( lumanare, rochie, par...UNGHII si mai ales copilul) cu cel al pregatirii pentru mare...iese o mare harababura. O sa fiu nevoita sa plec de la botez direct la gara.


Imi doresc din suflet ca totul sa mearga "ca uns", sincronizarea sa fie perfecta ... ca sa nu ma stresez si mai mult de atat. Oricum mi-au iesit N fire albe saptamana asta (si da...e abia miercuri). Ma sperie putin gandul ca dupa ce duminica o sa a o zi plina ...o sa petrec si 9 ore in tren.

Cu toate astea, ma incanta gandul ca o sa fie noaptea si imi doresc din suflet ca prietenii mei dragi sa ma lase sa dorm :))). (sansele sunt evident foarte mici).

Tot stresul spre bine totusi: dupa perioada nebuna pe care am avut-o, aceasta vacanta (petrecuta cu cei mai buni prieteni ai mei) o sa ma ajute sa revin cu picioarele pe pamant si sa ma mai calmez putin.

Daca tot v-am spus tot of-ul meu, sa va prezint si o manichiura, doar nu se poate altfel.

Am facut aceasta manichiura intr-o seara...cand pur si simplu ma plictiseam. Sincera sa fiu, e una dintre manichiurile mele preferate: o ador.

Este simpla dar de efect(din punctul meu de vedere)






Am incercat sa combin cat mai ...armonios (non)culorile alese. Initial am vrut sa stampilez si auriu peste negru...dar m-am gandit ca o sa fie prea mult. Sunt fericita cu decizia facuta pentru ca-mi place la nebunie manichiura.

Am folosit negru de la GoldenRose(Paris 71-parca), alb de la Farmec(nr 50), oja speciala pentru stampilat de la Moyou, oja texturata este GoldenRose Galaxy (nr 17) si stampila de la BornPrettyStore.

Am purtat manichiura 3 zile si nu m-as fi despartit de ea daca nu-mi sarea oja texturata de pe degetul mare. Am preferat sa fac o manichiura noua in defavoarea "peticirii" asteia.

Vreau sa va intreb daca stiti despre utilizarea plicului de ceai pentru a salva o unghie?

Trebuia sa va spun ca la inceput am fost sceptica...ma gandeam eu ca nu poate un pliculet de ceai sa fie mai bun decat banda mea speciala. Sa stiti ca m-am inselat.

Cum nu imi permit sa-mi  "pierd" unghiile inainte de botez...a trebuit sa-mi salvez unghia de la degetul mare. (ea face figuri de foarte mult timp: se rupe de la radacina constant). Prima data am lipit-o cu bandajul special...a tinut 2 zile dupa care s-a dezlipit.

Atunci m-am gandit sa incerc pliculetul de ceai. (mi-a spus despre el o prietena). Sincera sa fiu, nu am vazut niciodata o "vulcanizare" mai buna. Pe langa faptul ca nu lasa scame se lipeste si foarte bine de unghie...si nu se simte/vede deloc. (am lipit patratelul respectiv cu superglue- nu cu vreun lipici special)
Va recomand cu caldura aceasta tehnica, daca vi se rupe unghia. Sper din suflet sa nu aveti nevoie de ea...dar este bine de stiut.

**************************************************************************
Daca tot v-am vorbit despre toate chestiile posibile si imposibile, o sa va arat si cateva poze din weekend-ul care tocmai a trecut. Weekend pe care l-am petrecut cu prietenii mai ...mergand la cele 2 concerte organizate de Bergenbier- Zilele Prieteniei. ( au cantat CTC, OSC, ROA, Suie Paparude si Parazitii + multe trupe micute).

Nu sunt cel mai mare fac al trupelor  mentionate mai sus dar am de la fiecare melodii care-mi plac foarte mult. In plus, a fost un prilej bun sa imi petrec timpul cu prietenii mei.




In ultima poza, vedeti cererea in " prietene pentru vecie" facuta de draga mea prietena. Evident, raspunsul a fost da :)).

Ei sunt persoanele care m-au ajutat sa trec peste momente grele si care, desi m-am comportat ca o nesuferita cu ei in ultimul an, au ramas acolo.

Discurs de Oscar: As vrea sa le multumesc pe aceasta cale ca sunt prietenii mei!(evident nu sunt singurii carora trebuie sa le multumesc dar am inceput cu ei) 

Ultima dar nu cea din urma poza, este poza cu manichiura purtata in zilele concertului:

Daca cumva a avut vreuna dintre voi rabdare sa citeasca TOATA postarea mea kilometrica, va multumesc!

Va doresc sa aveti parte de zile cat mai frumoase. Va pup pe toate cu drag!







5 comments:

  1. Eu am avut răbdare să-ți citesc toată postarea! :D În primul rând, îți doresc ca toate planurile să-ți meargă ca unse, așa cum îți dorești sau chiar mai bine! Distracție plăcută la botez, vacanță frumoasă și mult soare (asta îmi doresc și pentru mine, că o să fiu încă în vacanță pe atunci :)) ).
    Cât despre manichiuri... sunt foarte frumoase amândouă, prima îmi place în mod special, arată superb întreaga combinație!
    Te pup! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei Miha. Mersi mult pentru timpul acordat si pentru urarea de bine.
      Sper din suflet sa fie totul bine.
      Iti doresc si tie soare...defapt la toata lumea doresc soare...pt ca de ploi, eu una, m-am saturat.

      Te pup draga mea, vacanta frumoasa in continuare.

      Delete
  2. Draga mea tocmai cand citeam postarea,relaxata cu o cupa de inghetata in mana........ce sa vezi primesc un SMS.......de la cine sa fie oare.......zic ......:))))))) tocmai de la tine :)))))).Pupici si merci mult.
    Lasa stresul ca totul o sa fie bine la botez,apoi pleci la mare si o sa fie super,o sa vezi.Unghiutele sunt super frumoase.Pupici multi <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asta a fost gand la gand cu bucurie Oana! :*

      Abia astept sa treaca partea cu biserica din tot botezul...dupaia e mai relaxant :))

      Lasa ca pe tine de tin la curent prin sms.

      Te pupp :*

      Delete
  3. o saptamana minunata zic eu :*

    ReplyDelete