Friday 21 February 2014

Welcome!

Hello everybody.
 Welcome to my blog. I am really excited to do this even if this is a new thing for me. I've been thinking about having a blog from a long time ago. I have finally decided to do it.
 This will be a blog about nail designs, nail art, nail supplies and stuff like that. I must say i am not a pro and I will never make that claim.
 I hope you'll enjoy my work.

Buna ziua tuturor!
 Bine ati venit pe micul meu blog. Sa stiti ca sunt foarte incantata sa fac asta...chiar daca este un lucru nou pentru mine.
M-am gandit de foarte multe ori sa fac un blog dar pana acum nu am luat aceasta decizie. Osa fie un blog despre unghii, modele, oje, mai exact tot ceea ce inseamna aceasta arta. Tin sa precizez ca nu sunt o specialista si nici nu o sa sustin vreodata asta.
Sper sa va placa ceea ce fac eu.

11 comments:

  1. Mult succes in continuare! Suntem incepatoare amandoua. Si eu am creat un blog abia de vreo 2 saptamani. Sa crestem mari si frumoase :))

    ReplyDelete
  2. iti doresc o multime de followers si mult succes. si nu spune niciodata "nu"...mai ales ca nu stii ce iti rezerva viata. poti deveni o profesionista in viitor. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult Iulia. Mult succes si tie in continuare.

      Delete
  3. mult succesc cu blogul Andreea <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult Oana, pentru tot! Multumesc si pentru ca esti primul "fan" :)

      Delete
  4. Mult succes si astept prima manichiura pe blog.Pupici ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Urmeaza, peste cateva minute. Sper sa iti placa! :X

      Delete