Wednesday 16 December 2015

Sarbatori aurite #2 - alaturi de Golden Rose

Buna dimineata dragilor!

Cum va simtiti in apropierea Craciunului ? Fiind sarbatoarea mea preferata eu sunt foarte incantata si abia astept sa NINGA!
Anul acesta Craciunul o sa fie putin diferit fata de pana acum : departe de parintii mei dar va fi primul alaturi de iubitul meu! We lose some we win some!

Lasand toate astea la o parte...a venit vremea pentru o manichiura noua , si de aceasta data tot aurie si tot in colaborare cu cei de la Golden Rose.
V-am arata in ultima postare o manichiura simpla cu cateva studs...astazi, o sa va dau o idee pentru o manichiura de "sarbatoare" realizata cu o oja texturata.

Ideea cu care am pornit manichiura a fost : zapada! (drept dovada ca eu chiar imi doresc sa ninga- am crescut la munte si nu concep ca de Craciun sa nu am zapada)

M-am gandit sa "pun' pe unghii niste fulgi care se aduna in nameti pana acopera unghia de tot. Ei bine...nu stiu cat de bine mi-a iesit dar imi place cum arata.

Sper sa va placa si voua.

Goldden Rose Color Expert nr. 110 si Golden Rose Holiday nr.82
Culoarea de baza, desi pare a fi negru, este un albastru foarte farte inchis! Este o culoare superba cu un luciu minunat si cu o acoperire perfecta din doua straturi! Iar in caz ca va intrebati, nu, nu pateaza unghia!
Si de aceasta data, ca de fiecare data am fost foarte multumita de oja texturata : se intinde bine, acopera bine dintr-un singur strat si se curata foarte usor! Perfecta pentru aceasta perioada a anului.




Daca nu ati vazut inca, am anuntat castigatoarea concursului! (felicitari norocoasei)

In curand o sa va arat o manichiura realizata tot in colaborare cu Golden Rose, manichiura sclipicioasa, tot cu fulgi !

Va pup 

3 comments:

  1. Ce combinatie frumoasa de oje si imi place enorm de mult modul prin care ai interpretat aceasta tema. Te pup.

    ReplyDelete