Friday 3 October 2014

Golden Rose Color Expert - swatch


Buna ziua dragele mele!

Am vazut acum mult timp colectia "Color expert" pe internet si am fost extraordinar de curioasa sa vad cum sunt...si aseara am gasit intr-un tarziu o oja. 

Ce imi place foarte mult la aceasta colectie...este capacul : are aceeasi culoare ca oja. (un lucru nou pentru cei de la Golden Rose)

Trebuie sa precizez si peria lata care ne permite sa aplicam oja dintr-o singura miscare. 

Aseara cand am incercat oja...am fost surprinsa sa vad ca acopera perfect dintr-un singur strat. (exact ca cele din colectia Rich Color).

Cu toate acestea in pozele pe care o sa vi le arat sunt 2 straturi- eu m-am obisnuit sa dau mereu 2 straturi (desi va spun cat se poate de sincer ca nu este nevoie) 


Astazi o sa va arat Golden Rose Color Exper nr. 26 - un rosu superb! Pot sa spun ca am gasit rosul perfect cu luciul perfect.

O sa vedeti si in poze ca oja are un luciu extraordinar. (nu am dat top-coat)







Pe scurt pot sa va spun asa : se aplica dintr-o singura miscare, acopera perfect dintr-un singur strat, are un luciu minunat si se usuca si destul de repede.

Eu sincer o sa imi achizitionez multe culori din aceasta colectie pentru ca imi place la nebunie. (cel mai probabil...urmatoarea pe care o sa o cumpar este cea portocalie)

Ojele , 71 la numar , din aceasta colectie le gasiti pe www.cosmania.ro la pretul de DOAR  8LEI.

5 comments:

  1. Intr-adevarveste un rosu foarte frumos!Trebuie sa recunosc faptul ca nu am nici o oja din aceasta colectie dar,ma tenteaza cateva.Trebuie facuta o vizita standului GR.Pup

    ReplyDelete
  2. Frumoasa nuanta !

    ReplyDelete
  3. nice color ! google translate wos lazy, and i cannot read your post, but i have 3 bottle of color expert too
    i can see on all series there is many interesting color in last two rows
    have a nice day dear !

    ReplyDelete
  4. deci daca nu ajung si aici sticlutele astea fac crima si pedeapsa :))) , imi plac asa de mult...arata ca primele sticlute de oje de la Essence <3 .. de unghiutele tale nu mai zic nimic, si nu mai zic cat de bine arata culoarea pe ele :*

    ReplyDelete