Monday 23 June 2014

Românce cu Farmec.

Buna ziua dragele mele!

Astazi ma intorc cu o postare scrisa in romana, pentru ca o sa va vorbesc despre o firma aflata in top 5 firme indragite de mine.

Am ales sa denumesc postarea asa, deoarece aceasta este deviza lor.
Cred ca toate(ba chiar toti, de ce sa ii eliminam pe domni?) am auzit de nenumarate ori de : GEROVITAL H3 prof. dr. Ana Aslan, GEROVITAL H3 EVOLUTION, GEROVITAL PLANT, ASLAVITAL, FARMEC, ASLAMED, DOINA care, alaturi de
ATHOS şi OBSESIE formeaza protofoliul mare de produse al companiei.(au o gama larga de produe printre care: deodorante, produse pentru ingrijirea tenului, produse pentru infrumusetare, produse pentru ingrijirea mainilor dar si produse de curatenie)
Personal stiu de produsele lor de foarte multi ani. De multe ori imi amintesc de mama , care de fiecare data cand ma punea sa ii cumpar acetona, imi spunea: "de la Farmec sa iei, e cea mai buna" . (si acum, mama foloseste aceeasi acetona de care este foarte multumita)
Pentru cele care totusi nu stiti foarte multe despre ei o sa va spun cateva cuvinte: 

Istoria modernă a companiei începe în 1967, când FARMEC devine primul producător de creme şi emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan din România. Produsele se adresau femeilor ajunse în pragul vârstei de 40 de ani, când tenul arată primele semne de îmbătrânire. Astăzi, FARMEC produce peste 400 de produse cosmetice, care acoperă o gamă largă de utilizare.
Originalitatea şi calitatea produselor FARMEC a fost recunoscută oficial în anul 2002, atunci când compania a obţinut Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008.
Începută cu peste 120 de ani în urmă, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord. 
Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul FARMEC.

De curand, am primit de la ei un "cosulet cu bunatati" ,cum imi place mie sa-l numesc, spre testare.

Pachetelul meu contine : 
1. Crema de maini si ughii cu ulei de argan
2. Noul Top Coat 3D - despre care am auzit numai pareri bune
3. Uleiul pentru cuticule din gama TratamentExpert- din aceasta gama am si baza fortifianta si peeling-ul cuticular, de care sunt multumit; sunt sigura ca nu o sa ma dezamageasca nici uleiul
4. Ultimele dar nu si cele din urma - 6 oje din colectia Farmec(cele doua "portocalii" din mijloc sunt defapt un roz si un portocaliu, care din pacate nu se deosebesc in fotografie)

Astazi o sa va vorbesc despre TopCoat-ul 3D si despre cele doua oje care nu se deosebesc. Ojele, le gasiti aici.
(din dorinta de a spune o parere cat mai corecta, despre crema de maini si despre uleiul de cuticule o sa va vorbesc peste cateva zile, pentru a le putea incerca pe o perioada mai lunga)

Desi sunt un mare fan al produselor Farmec si o mare iubitoare de oje si nail art, nu am avut pana acum nicio oja colorata de la ei. Ma bucur ca situatia s-a schimbat (o sa va spun mai jos de ce) si cred ca o sa imi maresc considerabil aceasta mica colectie.
Primul lucru la care ma uit cand spun "ESTE O OJA BUNA" este acoperirea. Avand nu foarte mult timp la dispozitie in timpul facultatii, mi-ar fi foarte greu sa stau sa astept sa se usuce 3-4 straturi de oja ca sa pot face un model. Ideal, pentru mine sunt 2 straturi.
Initial, cand am aplicat primul strat am fost dezamagita, deoarece acoperirea nu era pe placul meu dar , cu o mare satisfactie, am descoperit ca la al doilea strat acoperirea este PERFECTA.
Pe langa toate astea si uscarea este foarte rapida, fiind inca un plus pentru mine. 

Un ultim criteriu in ceea ce priveste o oja buna este cat de mult dureaza pe unghii: ei bine, cum unghiile mele doar in sesiune stau cate 3-4 zile la fel, nu pot sa zic ca ma deranjeaza daca se toceste/sare dupa 2 zile. Oja incercata este la a 3-a zi  pe unghii si rezista eroic, deci pot sa spun ca este perfect.

Acest ROZ care mi-a dat foarte mari batai de cap cand l-am pozat este un roz neon minunat. Nu pot sa spun ca sunt fan al acestei culori, ci dimpotriva , dar  arata minunat si are si un luciu superb. Nuante este ''Feeling special"

 A doua nuanta este un portocaliu foarte aprins ''Orange sunset''
Pe acesta l-am folosit pentru o manichiura simpla, pe unghiile mamei.

Dupa cum se vede in poza, am folosit si TopCoat-ul 3D.
Nu am folosit niciun TopCoat renumit (OPI/SecheVitte) ca sa pot face o comparatie, dar am folosit multe lacuri care se gasesc in comert la noi. 
Pot sa spun , cu sinceritate, ca este cel mai bun pe care l-am folosit. Desi are o consistent mai groasa se usuca foarte repede si ofera un finish lucios.
Cred ca tocmai mi-am gasit topcoat-ul preferat. Il recomand cu placere tuturor.
Raportul calitate-pret. Il gasiti AICI, la un pret promotional de 6.13lei in loc de 8.17lei. 



Voi ce parere aveti despre produsele Farmec? 
Mie imi place sa sprijin brand-urile romanesti care au produse de calitate, iar Farmec este unul dintre ele.
Pana acum am folosit : lotiune demachianta micelara(Gerovital), cremele nutritive(Doina), cremele si benzile depilatoare(Farmec),  lotiune regeneratoare cu petroleum(Gerovital) si multe altele.
O sa continui sa le folosesc incredere si mult drag. 

O saptamana cat mai frumoasa va doresc fetelor!
 

7 comments:

  1. Ce de bunanatati! Prima oja are o nuanta superba! ♥
    Recunosc, ca detin doar vreo 2-3 oje Farmec, dar sper sa remediez asta.
    Colectia de vara arata super!
    Cat despre celelalte produse care se gasesc in portofoliul lor, am incercat aproximativ
    ca si tine.
    Sa le folosesti cu drag si sa ne arati si noua. :D

    ReplyDelete
  2. Foarte frumoase unghiutze ai facut Andreea <3,shi mie mi-au placut mult ojele Farmec <3

    ReplyDelete
  3. Wow, ce de produse minunate! Eu sunt mare fana produse Farmec, sunt de calitate superioara si la un pret accesibil! Oja rosie de pe unghiutele tale este exceptionala, cred ca orice femeie ar trebui sa o aiba in colectie!

    ReplyDelete
  4. Ce de bunătăți, să le folosești cu plăcere!
    Oja roz este SU-PER-BĂ! Din păcate nici eu nu dețin prea multe oje de la Farmec, dar clar trebui să remediez situația! :D

    ReplyDelete
  5. cat de frumoasa e oja!! eu de ce nu o am? trebuie s-o am! :))

    ReplyDelete
  6. Imi place mulllt de tot cea roz!Foarte frumos review-ul tau.Felicitari!Am si eu 3 oje de la farmec pe care nu prea le-am folosit pana acum.Nu stiu de ce....nu prea ma atrage forma sticlutei!!

    ReplyDelete